Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Mostra de Vins i Caves de Catalunya

dijous, 19 de setembre de 2013
Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Coincidint amb les festes de la Mercè, arriba la 33a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, un dels esdeveniments enològics més consolidats.


L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) organitza com cada any aquesta mostra, que és un espai obert al públic, del 21 al 24 de setembre. Adquirint tiquets de degustació, els assistents poden tastar vins i caves de les diferents denominacions d’origen de Catalunya: Alella, Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona i Terra Alta.

 

Però no es tracta d’un espai pensat per a la comercialització de vi, sinó per a la seva difusió i degustació, de manera que als estands només s’hi podrà degustar copes de vi. Això sí, s’habilitarà un espai anomenat “El Celler de la Mostra” en què els visitants que ho desitgin puguin comprar vi.

 

L’èxit d’aquesta fira és indiscutible i no para de créixer. L’any passat se’n va canviar l’escenari, del Moll de la Fusta al Passeig Lluís Companys, que enguany es mantindrà, i on hi haurà un total de 64 cellers, tres més que l’any anterior. Els organitzadors destaquen que aquesta xifra s’ha duplicat des de l’any 2010.

 

Per últim, com a novetat, aquest any hi haurà la presència de l’Agència Catalana de Turisme, que des del seu estand promocionarà les ofertes d’enoturisme disponibles a Catalunya.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT ROSÉ SELECCIÓ


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation